Procor T

Procor T

SWP368

 Numărul 1 pentru tiroidă.

50,00 lei

Livrare gratuită în 24h-48h
prin Fan Courier
Comandă Telefonic:
         0737 070 489
         Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Mod de utilizare:

  • oral - 1 capsulă/zi. Capsula se înghite întreagă cu un pahar de apă.

Compoziţie:

  • Coenzima Q10 50 mg
  • Zinc 15 mg
  • Cupru 1 mg
  • Seleniu 100 mcg

Beneficii:

  • Coenzima Q10 este o substanță cu rol asemănător vitaminelor, prezentă în toate celulele organismului, în special a celor cu activitate foarte intensă: inimă, ficat, creier. Este indispensabilă datorită rolului major deținut în producerea de energie necesară desfăşurării normale a proceselor biochimice ale celulelor organismului (este implicată în toate procesele producătoare de energie și în stocarea energiei în celule). Este un antioxidant intracelular care protejează membranele fosfolipidice și proteinele din membranele mitocondriale de acțiunea radicalilor liberi. Radicalii liberi sunt molecule înalt reactive, generate în organism prin metabolism și care interacţionează cu componenții celulari, determinând distrugeri oxidative biomoleculelor, cum ar fi lipidele, proteinele, ADN-ul.
  • Zincul contribuie la metabolismul normal al carbohidraților, al macronutrienților, al acizilor grași și la sinteza normală a proteinelor.
  • Cuprul contribuie la metabolismul energetic normal și la protejarea constituenților celulari împotriva stresului oxidativ.
  • Seleniul contribuie la funcționarea normală a glandei tiroide și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. 

Livrare

Toate coletele se livreaza prin intermediul companiei de curierat FanCourier. Termenul de expediere este de 1-2 zile lucratoare.

Plată

Plata la livrare - va trebui sa efectuezi plata curierului in momentul livrarii.

Retur

Ai la dispozitie 30 de zile pentru a te razgandi si returna produsul. Pentru a beneficia de transport gratuit al returului trebuie sa plasezi o comanda de ridicare retur in sectiunea Retururi din contul tau.
Alaturi de factura, in interiorul coletului pe care il vei primi de la noi vei gasi si un formular de retur. Te rugam sa urmezi instructiunile.

Iti vom returna banii prin transfer bancar, asa ca te rugam sa ne transmiti un numar de cont valid (si numele titularului de cont) pe adresa de email comenzi@sunwavepharma.com.

Retragere

Informatii privitoare la Retragere se gasesc aici.

Garantii

Toate informatiile legate de garantia produselor, se gasesc aici.

Cine suntem

Sun Wave Pharma este compania farmaceutică No. 1 in domeniul Medicinei Alternative ce promoveaza  o gama largă de produse naturale în domeniileGastroenterologie, Obstetrică & Ginecologie, Urologie, Cardiologie, Diabetologie, Endocrinologie, Neurologie, Psihiatrie, Ortopedie, Dermatologie, Pediatrie, Neonatologie, Pneumologie şi ORL prin 9 Divizii strategice și 254 de reprezentanți în teren acoperind întreaga Românie.

 

Ce facem

Prin produsele noastre naturale creștem calitatea vieții pacienților și susținem menținerea unei vieți sănătoase indiferent de vârstă.

Încă din 2008 ne-am dedicat toate cunoștințele și abilitățile noastre medicilor și farmaciştilor pentru că știm că putem transforma în bine viața pacienților lor.

Inovăm, colaborăm, investim în știință și credem cu tărie că sănătatea optimă nu apare din întâmplare ci este un proces susținut.

Vrem să extindem beneficiile produselor noastre către și mai mulți oameni pentru a-i ajuta să se simtă mai bine și să trăiască mai mult pentru a se bucura de realizările lor.

 

            Suntem împreună pentru un mâine mai sănătos!

Produse Înrudite

Normalizează profilul lipidic.

47,00 lei

Energie cardiacă.

55,00 lei

 Transformă stresul în performanță!

51,00 lei

Pasul către o inimă sănătoasă

40,00 lei

Corectează eficient deficitul de Mg.

36,00 lei

K pentru Tine

24,00 lei

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Sus

Positive SSL