Stresclin Complex

Stresclin Complex

SWP82

Transforma stresul in performanta!

Ameliorează stările de suprasolicitare nervoasă şi favorizează relaxarea organismului

Produs cu eficienţă similară anxioliticelor de sinteză

47,00 lei

Livrare gratuită în 24h-48h
prin Fan Courier
Comandă Telefonic:
         0737 070 489
         Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Recomandări:

  • Ameliorarea stărilor de suprasolicitare nervoasă
  • Favorizează relaxarea organismului

Mod de utilizare:

  • oral - câte 1-2 comprimate de 2 ori pe zi

Compoziție:

  • Extract de Withania somnifera - 100 mg
  • Extract de Bacopa monnieri - 30 mg
  • Extract de Nardostachys jatamansi - 15 mg

Beneficii:

  • Nu influențează capacitatea de a conduce autovehicule
  • Produs 100% natural

Livrare

Toate coletele se livreaza prin intermediul companiei de curierat FanCourier. Termenul de expediere este de 1-2 zile lucratoare.

Plată

Plata la livrare - va trebui sa efectuezi plata curierului in momentul livrarii.

Retur

Ai la dispozitie 30 de zile pentru a te razgandi si returna produsul. Pentru a beneficia de transport gratuit al returului trebuie sa plasezi o comanda de ridicare retur in sectiunea Retururi din contul tau.
Alaturi de factura, in interiorul coletului pe care il vei primi de la noi vei gasi si un formular de retur. Te rugam sa urmezi instructiunile.

Iti vom returna banii prin transfer bancar, asa ca te rugam sa ne transmiti un numar de cont valid (si numele titularului de cont) pe adresa de email comenzi@sunwavepharma.com.

Retragere

Informatii privitoare la Retragere se gasesc aici.

Garantii

Toate informatiile legate de garantia produselor, se gasesc aici.

Cine suntem

Sun Wave Pharma este compania farmaceutică No. 1 in domeniul Medicinei Alternative ce promoveaza  o gama largă de produse naturale în domeniileGastroenterologie, Obstetrică & Ginecologie, Urologie, Cardiologie, Diabetologie, Endocrinologie, Neurologie, Psihiatrie, Ortopedie, Dermatologie, Pediatrie, Neonatologie, Pneumologie şi ORL prin 9 Divizii strategice și 254 de reprezentanți în teren acoperind întreaga Românie.

 

Ce facem

Prin produsele noastre naturale creștem calitatea vieții pacienților și susținem menținerea unei vieți sănătoase indiferent de vârstă.

Încă din 2008 ne-am dedicat toate cunoștințele și abilitățile noastre medicilor și farmaciştilor pentru că știm că putem transforma în bine viața pacienților lor.

Inovăm, colaborăm, investim în știință și credem cu tărie că sănătatea optimă nu apare din întâmplare ci este un proces susținut.

Vrem să extindem beneficiile produselor noastre către și mai mulți oameni pentru a-i ajuta să se simtă mai bine și să trăiască mai mult pentru a se bucura de realizările lor.

 

            Suntem împreună pentru un mâine mai sănătos!

Produse Înrudite

Pentru un somn natural Somn liniştit, trup odihnit! Reduce timpul necesar pentru a adormi Pentru toţi pacienţii cu tulburări de somn Ajută la îmbunătățirea duratei și calității somnului

31,00 lei

Sustine eficient functia tiroidiana

48,00 lei

Normalizeaza profilul lipidic Ajută la menținerea sănătății sistemului cardiovascular și a valorilor normale ale colesterolului Formula cea mai sigură în prevenţia afecţiunii cardiovasculare Soluţia optimă pentru pacienţii cărora nu li se pot administra statine

45,00 lei

Energie cardiaca Contribuie la reducerea oboselii şi letargiei Menţine nivelul celular optim de energie Normalizează activitatea plachetară

54,00 lei

Suport esenţial pentru organism Ajută la funcţionarea normală a aparatului cardiovascular Ajută la menţinerea nivelului colesterolului şi a trigliceridelor în limite normale

7,00 lei

Pasul către o inimă sănătoasă Normalizează colesterolul şi trigliceridele Contribuie la menţinerea valorilor normale ale tensiunii arteriale

38,00 lei

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Sus

Positive SSL