MemoSun

MemoSun

MemoSun este primul produs pentru memorie, pe piata din Romania, ce contine CEREBOOST si KeenMind – extrase cu concentratie pura de ginseng American, respectiv Bacopa monnieri, care au demonstrat un impact semnificativ asupra performantei cognitive si imbunatatirea memoriei.

70,00 lei

Livrare gratuită în 24h-48h
prin Fan Courier
Comandă Telefonic:
         0737 070 489
         Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Recomandări:

 • imbunatatirea tonusului muscular si este un bun coordonator al activitatii nervilor si muschilor;
 • imbunatateste activitatile cognitive si functiile creierului;
 • contituie un efect pozitiv asupra , capacitatii de invatare, a cresterii, a energiei;
 • sinteza AND-ului, in procesul de formare si maturizare a globulelor rosii;
 • funcționarea normală a celulelor, în special a celor din măduva osoasă; previne depresiile si bolile psihice slabe;
 • protejeaza impotriva insomniilor; participa la producerea energiei (din proteine, lipide si glucide) previne afectiunile oculare;
 • ajuta la mentinerea echilibrului psihic si psihosomatic;

Compoziṭie:

 • Kennmind® 150 mg
 • Cereboost® 100 mg
 • Acid pantotenic 23.91 mg
 • Niacina 22 mg
 • Vitamina B1 11.97 mg
 • Vitamina B6 6.69 mg
 • Vitamina B2 2.2 mg
 • Acid folic 165 mcg
 • Vitamina B12 22 mcg

Mod de utilizare:

 • oral, cate 2 capsule pe zi, dimineata

Livrare

Toate coletele se livreaza prin intermediul companiei de curierat FanCourier. Termenul de expediere este de 1-2 zile lucratoare.

Plată

Plata la livrare - va trebui sa efectuezi plata curierului in momentul livrarii.

Retur

Ai la dispozitie 30 de zile pentru a te razgandi si returna produsul. Pentru a beneficia de transport gratuit al returului trebuie sa plasezi o comanda de ridicare retur in sectiunea Retururi din contul tau.
Alaturi de factura, in interiorul coletului pe care il vei primi de la noi vei gasi si un formular de retur. Te rugam sa urmezi instructiunile.

Iti vom returna banii prin transfer bancar, asa ca te rugam sa ne transmiti un numar de cont valid (si numele titularului de cont) pe adresa de email comenzi@sunwavepharma.com.

Retragere

Informatii privitoare la Retragere se gasesc aici.

Garantii

Toate informatiile legate de garantia produselor, se gasesc aici.

Cine suntem

Sun Wave Pharma este compania farmaceutică No. 1 in domeniul Medicinei Alternative ce promoveaza  o gama largă de produse naturale în domeniileGastroenterologie, Obstetrică & Ginecologie, Urologie, Cardiologie, Diabetologie, Endocrinologie, Neurologie, Psihiatrie, Ortopedie, Dermatologie, Pediatrie, Neonatologie, Pneumologie şi ORL prin 9 Divizii strategice și 254 de reprezentanți în teren acoperind întreaga Românie.

 

Ce facem

Prin produsele noastre naturale creștem calitatea vieții pacienților și susținem menținerea unei vieți sănătoase indiferent de vârstă.

Încă din 2008 ne-am dedicat toate cunoștințele și abilitățile noastre medicilor și farmaciştilor pentru că știm că putem transforma în bine viața pacienților lor.

Inovăm, colaborăm, investim în știință și credem cu tărie că sănătatea optimă nu apare din întâmplare ci este un proces susținut.

Vrem să extindem beneficiile produselor noastre către și mai mulți oameni pentru a-i ajuta să se simtă mai bine și să trăiască mai mult pentru a se bucura de realizările lor.

 

            Suntem împreună pentru un mâine mai sănătos!

Produse Înrudite

Viata fara stres Combinaţie unică din plante pentru învingerea stresului Un produs antistres cu eficienṭă dovedită şi care nu da dependenţă sau somnolenţă

47,00 lei

Combinaţie unică din plante pentru ameliorarea tulburărilor de somn Soluţie naturală în managementul tulburărilor de somn

23,00 lei

Ajută la ameliorarea simptomelor din neuropatii. Menţinerea sănătăţii sistemului nervos.

47,00 lei

Sustine regenerarea si detoxifierea hepatica Reface şi susţine funcţia hepatică Fosfolipidele esenţiale din Esentin susţin regenerarea şi protejarea ficatului Complexul de vitamina B din Esentin stimulează metabolismul hepatic şi fluxul biliar Vitamina E din Esentin susţine detoxifierea hepatică Protecţie hepatică DUBLĂ: fosfolipide esenţiale şi vitamine...

31,00 lei

Complex Tonic Neuromotor Menţinerea capacităţii de memorare şi de concentrare

118,00 lei

Complex unic de antioxidanţi  Previne deteriorarea neuronală şi reface nivelurile de vitamine C şi E Menţinerea funcţionării normale a sistemului nervos.

61,00 lei

Participă la metabolismul lipidelor, contribuind la menţinerea valorilor normale ale colesterolului şi trigliceridelor Reduce absorṭia şi sinteza hepatică a colesterolului Îmbunătăţeşte metabolismul lipidic Scade rezistenţa la insulină Importantă protecţie cardiovasculară

44,00 lei

Menţinerea greutăţii corporale normale Aliatul pacienţilor diabetic supraponderali

56,00 lei

Combinaţie naturală unică de minerale şi vitamine pentru revitalitalizarea organismului Tonic natural şi antioxidant

44,00 lei

B 12 in forma biologic activa Menţinerea sănătăţii sistemului nervos

35,00 lei

Menţine glicemia în limite normale Partenereul natural în medicaţia antiabetică Stabilizează doza de antidiabetice orale în coprescripṭie Stimulează scăderea glicemiei, a colesterolemiei şi a trigliceridelor Susţine regenerarea celuleor beta pancreatice, implicit a producerii de insulină

43,00 lei

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Sus

Positive SSL