Nebulizatorul pentru copii

Nebulizatorul pentru copii

SWP227

Acest produs nu este in stoc

Pentru copii fericiți și liniștiți!

Complet silenţios

Nebulizează orice tip de medicament

Nebulizator portabil ce converteşte medicaţia lichidă în aerosoli şi o distribuie uniform la nivelul mucoaselor, facilitând absorbţia şi grăbind vindecarea

384,00 lei

Livrare gratuită în 24h-48h
prin Fan Courier
Comandă Telefonic:
         0737 070 489
         Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Nebulizatorul produce particule de dimensiuni constante cu o putere relativ mare (0,2-0,6 ml / minut) şi volumele reziduale scăzute de mai puţin de 0,2 ml. Spre deosebire de alte tipuri de nebulizatoare cele care folosesc mesh tehnology nu se supraîncălzesc şi pot nebuliza eficient chiar şi suspensii.

De Ce Sun Medical Nebulizator?

  • Design compact, greutate mică, silenţios şi uşor de folosit
  • Foloseşte vibraţia piezo-electrică pentru a transformă medicamentul lichid în particule fine care ajung în tractul respirator şi cavitatea bucală.
  • Eficienţă maximă în distribuirea particulelor.
  • Rată mare de nebulizare, ce asigura o durata optimă a tratamentului
  • Pierderile de substanţă activă sunt minime VERSUS alte nebulizatoare
  • Foloseşte orice tip de medicament, inclusiv cele de tip suspensie
  • Nebulizare rapidă
  • Portabil, igienic , uşor de folosit şi întreţinut

*Durata medie de utilizare: 1 an

Livrare

Toate coletele se livreaza prin intermediul companiei de curierat FanCourier. Termenul de expediere este de 1-2 zile lucratoare.

Plată

Plata la livrare - va trebui sa efectuezi plata curierului in momentul livrarii.

Retur

Ai la dispozitie 30 de zile pentru a te razgandi si returna produsul. Pentru a beneficia de transport gratuit al returului trebuie sa plasezi o comanda de ridicare retur in sectiunea Retururi din contul tau.
Alaturi de factura, in interiorul coletului pe care il vei primi de la noi vei gasi si un formular de retur. Te rugam sa urmezi instructiunile.

Iti vom returna banii prin transfer bancar, asa ca te rugam sa ne transmiti un numar de cont valid (si numele titularului de cont) pe adresa de email comenzi@sunwavepharma.com.

Retragere

Informatii privitoare la Retragere se gasesc aici.

Garantii

Toate informatiile legate de garantia produselor, se gasesc aici.

Cine suntem

Sun Wave Pharma este compania farmaceutică No. 1 in domeniul Medicinei Alternative ce promoveaza  o gama largă de produse naturale în domeniileGastroenterologie, Obstetrică & Ginecologie, Urologie, Cardiologie, Diabetologie, Endocrinologie, Neurologie, Psihiatrie, Ortopedie, Dermatologie, Pediatrie, Neonatologie, Pneumologie şi ORL prin 9 Divizii strategice și 254 de reprezentanți în teren acoperind întreaga Românie.

 

Ce facem

Prin produsele noastre naturale creștem calitatea vieții pacienților și susținem menținerea unei vieți sănătoase indiferent de vârstă.

Încă din 2008 ne-am dedicat toate cunoștințele și abilitățile noastre medicilor și farmaciştilor pentru că știm că putem transforma în bine viața pacienților lor.

Inovăm, colaborăm, investim în știință și credem cu tărie că sănătatea optimă nu apare din întâmplare ci este un proces susținut.

Vrem să extindem beneficiile produselor noastre către și mai mulți oameni pentru a-i ajuta să se simtă mai bine și să trăiască mai mult pentru a se bucura de realizările lor.

 

            Suntem împreună pentru un mâine mai sănătos!

Produse Înrudite

Pentru copii fericiți și liniștiți!

159,00 lei

Sus

Positive SSL