Sun Health Efervescent Fier + Vitamina C

Sun Health Efervescent Fier+Vitamina C

SWP357

Începe-ți ziua cu efervescență!

Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar

Fierul contribuie la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei

Vitamina C crește absorbția fierului și contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar

13,00 lei

Livrare gratuită în 24h-48h
prin Fan Courier
Comandă Telefonic:
         0737 070 489
         Luni - Vineri 09:00 - 17:30

Compoziție:

  • Fier - 14 mg
  • Vitamina C - 75 mg

Mod de utilizare:

  • 1 comprimat efervescent pe zi. 1 comprimat se dizolvă într-un pahar cu apă (250 ml).

Livrare

Toate coletele se livreaza prin intermediul companiei de curierat FanCourier. Termenul de expediere este de 1-2 zile lucratoare.

Plată

Plata la livrare - va trebui sa efectuezi plata curierului in momentul livrarii.

Retur

Ai la dispozitie 30 de zile pentru a te razgandi si returna produsul. Pentru a beneficia de transport gratuit al returului trebuie sa plasezi o comanda de ridicare retur in sectiunea Retururi din contul tau.
Alaturi de factura, in interiorul coletului pe care il vei primi de la noi vei gasi si un formular de retur. Te rugam sa urmezi instructiunile.

Iti vom returna banii prin transfer bancar, asa ca te rugam sa ne transmiti un numar de cont valid (si numele titularului de cont) pe adresa de email comenzi@sunwavepharma.com.

Retragere

Informatii privitoare la Retragere se gasesc aici.

Garantii

Toate informatiile legate de garantia produselor, se gasesc aici.

Cine suntem

Sun Wave Pharma este compania farmaceutică No. 1 in domeniul Medicinei Alternative ce promoveaza  o gama largă de produse naturale în domeniileGastroenterologie, Obstetrică & Ginecologie, Urologie, Cardiologie, Diabetologie, Endocrinologie, Neurologie, Psihiatrie, Ortopedie, Dermatologie, Pediatrie, Neonatologie, Pneumologie şi ORL prin 9 Divizii strategice și 254 de reprezentanți în teren acoperind întreaga Românie.

 

Ce facem

Prin produsele noastre naturale creștem calitatea vieții pacienților și susținem menținerea unei vieți sănătoase indiferent de vârstă.

Încă din 2008 ne-am dedicat toate cunoștințele și abilitățile noastre medicilor și farmaciştilor pentru că știm că putem transforma în bine viața pacienților lor.

Inovăm, colaborăm, investim în știință și credem cu tărie că sănătatea optimă nu apare din întâmplare ci este un proces susținut.

Vrem să extindem beneficiile produselor noastre către și mai mulți oameni pentru a-i ajuta să se simtă mai bine și să trăiască mai mult pentru a se bucura de realizările lor.

 

            Suntem împreună pentru un mâine mai sănătos!

Produse Înrudite

Combinaţie naturală unică de minerale şi vitamine pentru revitalitalizarea organismului Tonic natural şi antioxidant

44,00 lei

Frumusetea naturala! Multivitamine şi minerale pentru păr şi unghii Reduce căderea părului Îmbunătăţeşte şi hrăneşte firul de păr Întăreşte şi revitalizează structura unghiilor

34,00 lei

Începe-ți ziua cu efervescență! Asigură sănătatea sistemului osos şi a dinţilor Vitamina D contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului Suportul tău pentru dezvoltarea armonioasă a sistemului osos

13,00 lei

Începe-ți ziua cu efervescență! Pentru îmbunătăţirea atenţiei, capacităţii de concentrare, memoriei Susţine memoria, îmbunătăţeşte circulaţia cerebrală şi periferică Creşte eficienţa metabolismului, regularizează neurotransmiţătorii şi stimulează nivelul de oxigen din creier Efect antioxidant

17,00 lei

Începe-ți ziua cu efervescență! Funcționarea normală a sistemului nervos și muscular Creşte rezistenţa osoasă, ajută memoria şi funcţia cardiacă Contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos şi muscular

13,00 lei

Începe-ți ziua cu efervescență! Multivitamine şi Minerale pentru adulţi Asigură o performanţă fizică şi mentală Pentru un sistem imunitar puternic!

13,00 lei

Începe-ți ziua cu efervescență! Multivitamine şi Minerale pentru copii Asigură creşterea fiziologică normală a copiilor Pentru un sistem imunitar puternic!

13,00 lei

Începe-ți ziua cu efervescență! Creşte imunitatea, ajută organismul în infecţii, oboseală şi stres Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ

13,00 lei

Începe-ți ziua cu efervescență! Zincul, vitamina C și vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ

13,00 lei

Privește viața cu drag! Ia SunMag. Cu B6!  SunMag B6 îți redă buna dispoziție, te ajută să zâmbești, să fii vesel, optimist!

25,00 lei

Suportul optim zilnic de vitamine Complex optim de vitamine şi minerale pentru adulţi

36,00 lei

Doza ta zilnică de energie și vitalitate! Oferă 29 de vitamine şi minerale esenţiale pentru o stare de sănătate bună Creşte imunitatea organismului Reduce oboseala şi extenuarea Asigură funcţionarea normală a sistemului osos şi muscular Menţine sănătatea pielii şi a părului Menţine sănătatea şi îmbunătăţeşte calitatea vieţii

26,00 lei

Complex echilibrat de minerale şi vitamine Necesar tuturor copiilor întrucât doar alimentaţia zilnică nu asigură aportul nutriţional complet de care aceştia au nevoie Sursă de vitalitate şi energie pentru creşterea sănătoasă a copilului tău!

25,00 lei

Sunvita Kids este formula completa de 12 vitamine si 8 minerale, care asigură cea mai mare cantitate de Calciu necesară pentru creşterea osoasă, cu exigenta maxima asupra calitatii, acoperita prin standardul de fabricatie german.

19,89 lei

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Sus

Positive SSL